La carretera entre Fuenterrobles i Caudete es tallarà a partir d’aquest dimecres per obres de millora

Post també disponible en: Castellano

Zona en la que se llevan a cabo los trabajos.
L’àrea de carreteres de la Diputació aconsella com a ruta alternativa, durant el moment dels corts, el desviament per la CV-475, N-III i la CV-472. Els dissabtes i diumenges estarà oberta la CV-469

La CV-469 en el seu tram entre les localitats de Fuenterrobles i Caudete de las Fuentes romandrà tallada del 17 al 29 d’octubre per obres durant la jornada laboral. L’actuació de l’àrea de Carreteres de la Diputació de València té com a objectiu pavimentar per complet la carretera per a evitar una major deterioració i reforçar la seguretat.

Durant els 13 dies en els quals la CV-469 patirà corts es presenta com a ruta alternativa el desviament per la CV-475, la N-III i la CV-472. Les obres consisteixen en el reforç del ferm existent de la carretera mitjançant l’estès d’una capa de barreja bituminosa en calenta en el tram comprès entre els punts kilométricos 0+000 al 7+320. Els dissabtes i diumenges la via romandrà oberta al tràfic. 

En primer lloc es farà un reperfilat i formació de les cunetes. En les zones on calga, d’acord amb les directrius del personal de la Diputació, s’efectuarà un escombratge enèrgic en les vores de la calçada per a eliminar la graveta, vegetació i material solt. Després es procedirà a repavimentar i a repintar les marques vials. 

Cal destacar que la present actuació és possible gràcies a l’increment d’un 40% en el pressupost en els contractes de conservació de carreteres pel que fa a l’any anterior. 

D’altra banda, també s’han executat recentment les actuacions de reforç de la seguretat vial en la CV-470 i la CV-475, en els trams que van d’Utiel a Camporrobles i de Fuenterrobles a Camporrobles, on la Diputació ha destinat un milió i mitjà d’euros amb l’objectiu de millorar aquestes vies.

El diputat de l’àrea de Carreteres, Pablo Seguí, recorda que totes aquestes obres tornen a demostrar “la implicació” de la Diputació “en la millora de la seguretat vial en tot el territori”. 

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*