La carretera entre Fuenterrobles i Caudete es tallarà a partir d’aquest dimecres per obres de millora

Post també disponible en: Castellano

Zona en la que se llevan a cabo los trabajos.
L’àrea de carreteres de la Diputació aconsella com a ruta alternativa, durant el moment dels corts, el desviament per la CV-475, N-III i la CV-472. Els dissabtes i diumenges estarà oberta la CV-469

La CV-469 en el seu tram entre les localitats de Fuenterrobles i Caudete de las Fuentes romandrà tallada del 17 al 29 d’octubre per obres durant la jornada laboral. L’actuació de l’àrea de Carreteres de la Diputació de València té com a objectiu pavimentar per complet la carretera per a evitar una major deterioració i reforçar la seguretat.

Durant els 13 dies en els quals la CV-469 patirà corts es presenta com a ruta alternativa el desviament per la CV-475, la N-III i la CV-472. Les obres consisteixen en el reforç del ferm existent de la carretera mitjançant l’estès d’una capa de barreja bituminosa en calenta en el tram comprès entre els punts kilométricos 0+000 al 7+320. Els dissabtes i diumenges la via romandrà oberta al tràfic. 

En primer lloc es farà un reperfilat i formació de les cunetes. En les zones on calga, d’acord amb les directrius del personal de la Diputació, s’efectuarà un escombratge enèrgic en les vores de la calçada per a eliminar la graveta, vegetació i material solt. Després es procedirà a repavimentar i a repintar les marques vials. 

Cal destacar que la present actuació és possible gràcies a l’increment d’un 40% en el pressupost en els contractes de conservació de carreteres pel que fa a l’any anterior. 

D’altra banda, també s’han executat recentment les actuacions de reforç de la seguretat vial en la CV-470 i la CV-475, en els trams que van d’Utiel a Camporrobles i de Fuenterrobles a Camporrobles, on la Diputació ha destinat un milió i mitjà d’euros amb l’objectiu de millorar aquestes vies.

El diputat de l’àrea de Carreteres, Pablo Seguí, recorda que totes aquestes obres tornen a demostrar “la implicació” de la Diputació “en la millora de la seguretat vial en tot el territori”. 

 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*