La Comissió de la Festa del Mantó de la SM “L’Artística” de Bunyol organitza un acte simbòlic en el seu moment gran

Post també disponible en: Castellano

Després de la suspensió de la Fira i Festes d’enguany, la Comissió de la Festa del Mantó organitza un Acte Simbòlic que tindrà lloc diumenge que ve 22 d’agost, data en la qual se celebraria el dia gran de l’Artística, a la porta principal del Teatre Montecarlo de 12 a 14 hores. 

L’acte, presidit per les Reines del Mantó i Representant de 2019, consistirà a completar el monument que la Comissió ha preparat amb fotografies relacionades amb la Festa del Mantó, sempre còpies de l’original, engalanant-se amb records de l’ofrena, carrosses, comparses, regnats, Mantoneros, col·laboradors, penyes, etc. donant un valor sentimental a l’acte i recordant la Festa en tota la seua esplendor. 

Cadascun dels participants col·locarà el seu record en el monument, que un vegada completat, quedarà exposat en el Teatre Montecarlo durant un temps. A més, l’acte tindrà un caràcter solidari, com ja va ocórrer amb l’acte de 2020, ja que s’ha organitzat una recollida d’aliments a favor de Mans Unides i Càritas. 

Tot aquell que per algun motiu no puga assistir però vulga participar amb la seua fotografia, pot depositar-la fins divendres que ve 20 d’Agost en la bústia situada en l’entrada del local social Rosers o en Secretaria, o bé entregar-la a qualsevol membre de la Comissió de la Festa del Mantó.
La Comissió de la Festa del Mantó i la Junta Directiva agraeix per endavant la col·laboració i responsabilitat dels participants, respectant les mesures Anti Covid de l’acte, sent obligatori l’ús de màscara i gel, la distància interpersonal i la presa de temperatura i dades en l’accés.

Des de la Comissió de la Festa del Mantó es convida als socis i simpatitzants de l’Artística a compartir els seus records en aquest acte i aconseguir així que el Dia del Mantó 2021 siga un dia especial per als Lletjos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*