La Diputació de València promociona l’oferta provincial per al turisme de negocis en la IBTM de Barcelona

Post també disponible en: Castellano

A través de la marca València Turisme, la corporació visibilitzarà les possibilitats i espais singulars que oferix la província per a acollir esdeveniments relacionats amb el turisme MICE

La Diputació de València, a través de València Turisme, participa del 28 al 30 de novembre en la Global Meetings & Incentives Exhibition IBTM de Barcelona, l’esdeveniment internacional per a professionals del turisme de negocis i els viatges d’incentius en el qual l’àrea de Turisme de la institució promocionarà les possibilitats que oferix la província per a acollir la celebració de tota mena d’esdeveniments d’este sector.

La marca provincial forma part de l’espai expositiu de Turisme Comunitat Valenciana, en el qual també es troben els Conventions Bureaux de Gandia i Visit València, tots dos membres de Spain Oficina de congressos juntament amb la Diputació de València.

El diputat de Turisme, Pedro Cuesta, que ha assistit este dimarts al certamen, ha destacat que “l’aposta pel turisme MICE de la Diputació de València és una oportunitat per a desestacionalitzar el turisme en els destins de costa i potenciar els destins d’interior, amb espais i localitzacions singulars pel seu emplaçament, història i arquitectura susceptibles de ser utilitzats per a reunions, congressos, etc”.

“Per a això, des de València Turisme estem treballant en la creació d’una xarxa de destins MICE a la província que puga generar activitat econòmica i social en esta, no sols pels esdeveniments que atraga sinó també per les sinergies que generen les col·laboracions entre administracions i empreses per al seu desenvolupament”, ha explicat.

Els tècnics de Turisme de la Diputació de València presentaran als visitants del certamen el Catàleg de Turisme MICE editat per a professionals del sector, que recull 19 municipis i 12 espais singulars amb oferta en este àmbit.

També oferiran el Catàleg de Producte Turístic, que reunix més de 100 experiències turístiques a disfrutar a la província de València amb les quals poder complementar els esdeveniments, conferències o congressos que puguen celebrar-se en esta. A estes se sumarà l’oferta turística provincial específica dels municipis en risc de despoblació del programa Fem Poble.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*