El ple de l’ajuntament de Xiva reconeix l’actuació de dos agents del seu policia local

Post també disponible en: Castellano

El ple de l’ajuntament de Xiva, celebrat aquest dimarts dia 28, ha aprovat la concessió de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per a una agent i una oficial d’aquest cos després de l’actuació realitzada per aquestes el passat 1 de juliol de 2023.

Les circumstàncies que donen peu a aquest reconeixement es van produir el passat 1 de juliol quan les agents van acudir a una crida que alertava de l’incendi d’un vehicle a l’interior d’un habitatge, procedint al desallotjament de quatre persones que es trobaven en l’immoble. 

Després d’aquesta primera actuació, les agents van ser alertades de l’existència d’un bebé a l’interior del citat habitatge, situació que generava un alt risc en trobar-se el domicili ja impracticable pel fum que es propagava per les habitacions. El rescat del bebé es va produir per les dues agents de la policia local de Xiva, abans de l’arribada de la dotació de bombers.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament ha aprovat, en aquesta mateixa sessió plenària la creació d’una comissió que treballe en la delimitació de determinats punts concrets del terme en la zona sud entre els municipis de Xiva/ Torrent i Godelleta. Es tracta d’una actuació que ha de definir amb exactitud la ubicació geomètrica exacta de determinades línies perdudes amb el temps.

Aquesta actuació, que pretén recuperar la demarcació històrica ha de ser realitzada per la comissió seleccionada, una comissió composta per dues persones que per la seua avançada edat i coneixement del terreny, puguen justificar el lloc exacte en què es trobaven les fites o senyals divisoris que determinen la citada demarcació històrica en la primera meitat del segle passat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*