La Diputació dissol el Patronat de Turisme i assumix totes les seues funcions

Post també disponible en: Castellano

El ple extraordinari posa fi a les sessions fins a setembre amb la integració definitiva del Patronat en la corporació i la presa de possessió de l’alcaldessa de Ràfol de Salem, Carolina Mengual, com a diputada provincial en substitució d’Avelino Mascarell

La Diputació de València ha aprovat definitivament l’acord de finals d’abril pel qual assumix les funcions del Patronat de Turisme i en conseqüència la promoció i projecció de l’oferta turística de la província a través del seu Centre de Turisme i la marca ‘València Turisme’. La dissolució del Patronat s’oficialitza després del dictamen favorable de la Comissió Especial per a la Transformació del Sector Instrumental de la Diputació, que dirigix el vicepresident Carlos Fernández Bielsa, i la desestimació de les al·legacions presentades per STAS Intersindical Valenciana.

Este ha sigut un dels punts del ple extraordinari de juliol, que s’ha iniciat amb la presa de possessió de l’alcaldessa de Ràfol de Salem, Carolina Mengual, com a diputada en substitució de l’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, qui va renunciar a l’acta en la sessió ordinària d’este mateix mes. Mengual és la màxima responsable local en un municipi de 450 habitants de La Vall d’Albaida la gestió del qual compaginarà amb la de diputada provincial, “una etapa única en la vida”.

En l’última sessió plenària fins al mes de setembre, els representants de la corporació provincial han debatut sobre el tancament de Divalterra, en procés de liquidació; la necessitat de reivindicar una denominació pròpia per al cava de Requena; i la condemna a les agressions masclistes, LGTBIfòbiques, racistes i d’odi.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha tancat la sessió agraint el treball de les diputades, diputats i responsables locals en “un any dur per als ajuntaments”, i ha reivindicat “una acció política més dialogant i relaxada” després del descans estival.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*