La Diputació inicia les obres de millora en diverses carreteres de Camp de Túria, L’Horta i La Serranía

Post també disponible en: Castellano

L’àrea de Carreteres de la corporació projecta reforçar el ferm de les carreteres CV-310 entre Nàquera i Serra, la CV-413 (Pla de Quart) entre Torrent i Aldaia, i la CV-339 que va de Llíria a Alcublas

El conjunt dels treballs compta amb un pressupost de dos milions d’euros i un termini d’execució de cinc mesos

La Diputació de València ha donat principi a les obres que durà a terme en un total de tres carreteres pertanyents a les comarques de Camp de Túria, L’Horta i La Serranía. En concret, l’àrea de Carreteres que dirigix el diputat Rafa García, realitzarà actuacions en la CV-310 entre Nàquera i Serra, la CV-413 (Carretera del Pla de Quart) entre Torrent i Aldaia, i la CV-339 que va de Llíria a Alcublas.

L’objectiu de la corporació provincial amb estos tres projectes és millorar la seguretat del trànsit en estas carreteres mitjançant el reforç del ferm, la instal·lació de noves barreres de seguretat, i una major senyalització vertical i horitzontal. El pressupost total supera els dos milions d’euros i el termini d’execució estimat és de cinc mesos.

D’esta manera, en la CV-310 les obres es desenvoluparan entre la ronda de Nàquera i el final de la travessia de Serra. Es preveu la reparació de les zones més deteriorades i la posterior pavimentació de tot el tram. A més, es procedirà a la reposició de passos per als vianants sobreelevados i reductors de velocitat. La inversió en esta actuació ascendix als 430.000 euros.

Quant als treballs en la Carretera del Pla de Quart (CV-413), consistiran així mateix en la reparació i reforçament del ferm i la seua consegüent pavimentació. L’actuació també contempla la millora del ferm en el tram de la connexió entre la carretera CV-413 amb la CV-36, a causa de la deterioració patida per esta via pel pas de vehicles pesants, així com la renovació del sistema de contenció en l’estructura sobre el Barranc dels Cavalls. El desemborsament en este cas és de 890.000 euros.

Finalment, el projecte de millora de la CV-339, que va de Llíria a Alcublas, se centra igualment en la reparació i repavimentació de la calçada, per a això hi ha previst un pressupost de 710.000 euros.

Cal destacar que en les tres actuacions s’empraran asfalts no convencionals, de grossària reduïda i altes prestacions, amb l’objectiu d’optimitzar els processos de fabricació i posada en obra, reduint les emissions de CO₂ i les necessitats de transport, augmentant al seu torn la vida útil del ferm de les carreteres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*