La dona desapareguda a Requena es persona a la caserna de la Guàrdia Civil

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil ha informat que ha aparegut amb vida Rocío Gea Pérez, la dona de 43 anys que havia desaparegut dimarts passat quan va abandonar el seu domicili per anar a l’funeral del seu cosí a les 10,30 hores a Requena.

Després 72 hores de recerca Rocío es va presentar en una caserna de la Guàrdia Civil després de veure l’enorme dispositiu que es va posar en marxa per trobar-la. La dona, que es trobava fora de la Comunitat Valenciana, es trobava amb bona salut i va informar a la Guàrdia Civil que la seua desaparició havia estat voluntària.

A les 72 hores que havien transcorregut des de la seua desaparició el dimecres, ningú havia tornat a tenir senyals de Rocío. Va ser el marit qui va denunciar la desaparició i va sostenir que algú la podia haver retingut.

La Guàrdia Civil va suspendre l’operatiu de recerca de Rocío Gea ahir ja que tot esforç de recerca i l’angoixa de familiars i veïns ha estat en va ja que ha estat la pròpia Rocío qui s’ha identificat enfront de la Benemèrita.

Aquesta notícia ha estat rebuda amb alegria per part de la seua família i els veïns i veïnes de Requena. Els seus familiars celebren amb abraçades i aplaudiments la notícia de la seua aparició.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*