Els veïns de Calicanto es manifesten per demanar més vigilància i ajuda municipal per acabar amb les ocupacions il·legals

Fuente: Telecinco

Post també disponible en: Castellano

Fuente: Telecinco

Prop d’una centenar de veïns i veïnes de la urbanització de Calicanto, pertanyent a terme municipal de Chiva, han mostrat amb una manifestació aquest dissabte la seva protesta per la situació que, segons denuncien, pateixen a causa de l’ocupació il·legal de diversos xalets en l’esmentada àrea residencial.

Segons han denunciat els afectats, porten ja molt temps “patint les molèsties produïdes per aquestes ocupacions il·legals”, de manera que demanen que el “Ajuntament prengui cartes en l’assumpte”. Afectats qui han assegurat que en Calicanto “hi ha més okupes que policies, així que les patrulles vénen molt poc per aquí. Som veïns de primera per pagar, però en seguretat patim una autèntica desídia municipal», segons els afectats.

A les pancartes portades pels veïns en la seva protesta, que en tot moment va ser pacífica i regulada per agents tant de la Policia Local com de la Guàrdia Civil, es podien llegir frases com “fora okupes, exigim més seguretat i més policia” o ” Emili, Calicanto no et preokupa? “, en al·lusió a l’alcalde de Chiva, Emilio Morales, de Compromís.

Fuente: Telecinco
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*