La Falla Porta del Sol i la infantil de La Olivereta s’alcen amb els primers premis de les Falles d’Utiel 2023 

Post també disponible en: Castellano

Un abarrotat Teatre Rambal acollia aquest matí l’esperat acte de lliurament de guardons a les comissions falleres, després de tres anys sense celebrar-se.

Aquest matí el Teatre Rambal ha vibrat amb l’emoció i il·lusió de les diferents comissions falleres, que esperaven expectants la deliberació del jurat en Premis de Falles Utiel 2023.Un acte carregat d’emotivitat, especialment enguany després de tres edicions sense celebrar-se a causa de la pandèmia i les circumstàncies generades. 

Enginy i gràcia, creativitat i crítica, pintura, modelatge i acabat de monuments i ninots …. Aquests han sigut alguns dels paràmetres valorats pel jurat qualificador integrat per representants de la Junta Central Fallera en els 6 monuments plantats en el municipi d’Utiel.

També l’originalitat, contingut i maquetació dels llibres fallers, així com la posada en escena i representació de les presentacions i les crítiques falleres han sigut valorats pel jurat local.

Després de les deliberacions, els PREMIS DE LA FALLES D’UTIEL 2023 són:

PREMIS FALLES MAJORS 

1r Premi: FALLA PLAZA PORTA DEL SOL
2n Premi: FALLA PLAZA DE SANT JOAN
3.er Premi: FALLA PORTA DE LES ERES

PREMIS FALLES INFANTILS 

1r Premi: FALLA INFANTIL LA OLIVERETA
2n Premi: FALLA INFANTIL SANT ILDEFONS
3.er Premi: FALLA INFANTIL CARRER EL REMEI

Premi MILLOR PRESENTACIÓ FALLERA 2023

FALLA PLAZA PORTA DEL SOL

Premi MILLOR LLIBRE FALLER 2023 

FALLA PLAZA PORTA DE LES ERES

Premi al MILLOR NINOT INFANTIL 2023 

LA OLIVERETA

Premi a la GRÀCIA I ENGINY INFANTIL 2023: 

SANT ILDEFONS

Premio al MILLOR NINOT FALLER 2023

FALLA PLAZA PORTA DEL SOL

Premi a la GRÀCIA I ENGINY 2023

FALLA PLAZA PORTA DEL SOL

Premi a la MILLOR CRÍTICA FALLERA 2023

FALLA PLAZA DE SANT JOAN

Des de l’Ajuntament d’Utiel traslladem la nostra sincera enhorabona als premiats i el reconeixement als fallers i les falleres de les diferents comissions per la seua dedicació i esforç perquè aquestes festes de tornada a la normalitat completa lluïsquen amb especial lluentor i color. 

La programació de les Falles a Utiel continuarà fins al pròxim 19 de març amb actes per a tots els públics: 

Despertás, chocolatás, cercaviles, menjars i sopars de confraternitat fallera, activitats d’animació, revetles, sessions de tardeo i un llarg etcètera d’actes completen els programes de festejos que cada comissió fallera ha preparat per a celebrar en gran les Falles de 2023 

Demà, dissabte 18 de març, a les 14 hores, la Falla Plaza de Sant Joan organitza Mascletá a càrrec de pirotècnia Torís en l’Avinguda de l’Esport. 

El diumenge 19 de març, festivitat de San José, a les 12 hores, se celebrarà la tradicional Ofrena de Flores a la Santíssima Verge del Remei, patrona d’Utiel, finalitzant a l’església del Col·legi Santa Ana. 

Per a acomiadar les festes *josefinas, arribarà el moment de reduir l’art efímer de les Falles a cendres. La Cremà dels Monuments Fallers començarà amb els infantils a partir de les 22 hores en ordre invers als premis atorgats.

La programació d’aquestes falles junt on les fitxes artístiques dels monuments (esbossos, crítiques etc.) pot consultar-se en la web municipal www.utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*