La Generalitat obre les instal·lacions de Metrovalencia a Col·legi Doctor Corachán de Xiva

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat ha obert les instal·lacions de Metrovalencia a Col·legi Doctor Corachán de Xiva en una nova visita corresponent a el programa Metroescola, iniciativa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) que facilita l’accés a la xarxa de metro i tramvia a escolars de la província de València .

Els 39 alumnes de 1r d’Educació Primària han protagonitzat aquesta activitat educativa amb l’objectiu que els escolars coneguin el funcionament de la xarxa i valorin la importància de l’transport públic en general, i de metro i tramvia en particular, així com els seus beneficis Pel que fa a el transport privat.

Metroescola està dirigit a escolars pertanyents a l’cicle de Primària. Aquestes visites educatives es presenten com un complement de l’procés de formació de l’alumnat i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa a el vehicle privat.

La visita ha començat a la seu de FGV, València Sud, on se’ls ha explicat què és i què fa FGV, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les que compta i els trens i tramvies de què disposa.

Posteriorment, han visitat el lloc de comandament per conèixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció a l’viatger.

Després de visitar el taller i conèixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servei per conèixer com funciona i les seves característiques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*