Antoni Such es reuneix amb l’alcalde de Xera per establir les bases de col·laboració entre la Generalitat i aquest ajuntament

Toni Quintana, Antoni Such y Alejandro Portero.
Toni Quintana, Toni Such y Aljandro Portero.

Post també disponible en: Castellano

El director general d’Administració Local, Antoni Such, s’ha reunit amb l’alcalde de Xera, Alejandro Porter, acompanyat del regidor Toni Quintana, per establir les bases de la col·laboració entre la Generalitat i aquest ajuntament, així com conèixer les necessitats del municipi.

Such s’ha mostrat molt satisfet de la trobada i l’ha qualificat de “fructífer”. Així mateix, ha assegurat que l’Ajuntament de Chera comptarà en breu amb un o una secretària d’intervenció, gràcies a la borsa de personal funcionarial que la Generalitat té habilitada per a aquests fins, i que gestiona la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat.

La finalitat d’aquesta borsa és oferir als ajuntaments “especialment als més petits” -ha destacat Such- personal que cobreixi les funcions inherents a una secretària d’Intervenció.

D’altra banda, el director general ha subratllat com un fet positiu “el sanejament econòmic d’aquest ajuntament, a causa de” la seva eficient gestió, que contrasta amb l’enorme endeutament que va mantenir fa anys “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*