L’Ajuntament de Tuéjar renova la base de la brigada forestal de Divalterra en el municipi

La alcaldesa de Tuéjar con la concejala Virgina Monrabal, el gerente y el responsable del Sector.
La alcaldesa de Tuéjar con la concejala Virgina Monrabal, el gerente y el responsable del Sector.

Post també disponible en: Castellano

Con las reformas ejecutadas, el local cedido por el consistorio se adapta a la normativa legal que establece las condiciones mínimas de seguridad y salud en los lugares de trabajo.
Amb les reformes executades, el local cedit pel consistori s’adapta a la normativa legal que establix les condicions mínimes de seguretat i salut en els llocs de treball.

L’Ajuntament de Tuéjar ha finalitzat la reforma integral de la base de la brigada forestal de la Diputació de València, situada en l’antiga Casa Forestal del municipi.

Amb esta actuació, que ha suposat una inversió pròxima als 30.000 euros, el local cedit pel consistori s’adapta a la normativa legal vigent que recull les normes mínimes que han de complir els llocs de treball per a garantir l’adequada protecció dels treballadors.

La inversió realitzada per l’Ajuntament dota a la brigada de Divalterra d’un espai diàfan per a guardar el vehicle i les eines de treball, a més d’una sala de reunions equipada amb cuina.

Així mateix, s’han construït banys separats per a homes i dones, amb les seues respectives dutxes, i s’ha col·locat un armari de seguretat per a combustibles. El local compta amb un accés per a vehicles mitjançant porta elèctrica i manual i dues portes per a l’entrada a peu.

L’adequació es completarà amb la senyalització dels diferents espais del local i la col·locació dels equips de protecció contra incendis necessaris.

La renovació integral d’este immoble, propietat de l’Ajuntament de Tuéjar, s’emmarca en el procés d’adequació de totes les bases de les brigades forestals per a adequar-se als requisits que exigix la normativa vigent a través del Reial decret 486/1997. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*