La Generalitat renova la col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira per al funcionament de l’Oficina PROP

Post també disponible en: Castellano

El PROP oferix informació general de qualsevol tràmit, procediment o servici de la Generalitat, evitant desplaçaments a la ciutadania

L’atenció presencial en les instal·lacions es realitza només amb cita prèvia

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l’Ajuntament d’Alzira per actualitzar i donar continuïtat a l’funcionament de l’Oficina PROP mixta en aquesta localitat.

El PROP d’Alzira ofereix informació general de qualsevol tràmit, procediment o servei de la Generalitat i permet l’expedició de certificats digitals i Cl@veu, entre altres serveis prestats. A més, l’ajuntament continua realitzant les tasques de registre públic.

Així mateix, la Generalitat facilita el sistema de gestió d’esperes, el mecanisme que guia als ciutadans i ciutadanes en l’accés a l’servei desitjat i a el lloc d’atenció personalitzada corresponent perquè siguin atesos amb totes les garanties d’equitat i confidencialitat.

Aquest conveni no suposa obligacions econòmiques entre les parts i tindrà una durada de quatre anys.

Els punts d’atenció de la Generalitat estan distribuïts geogràficament en tota la Comunitat Valenciana per a donar informació general sobre tràmits, procediments o ocupació pública de l’Administració, a més d’emetre certificats digitals i CL@VE que permeten la tramitació telemàtica segura.

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat de forma integrada amb els principals serveis municipals, evitant desplaçaments innecessaris als veïns i oferint un servei de qualitat, optimitzant recursos i guanyant en eficiència.

Les oficines PROP de la Generalitat presten servei presencial en les seues instal·lacions des del passat mes de juny només amb cita prèvia. La ciutadania pot sol·licitar-la a través del següent enllaç o mitjançant el telèfon 012 per a cada tràmit o gestió que desitge realitzar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*