La guàrdia civil denúncia a 6 persones per copiar en l’examen del permís de conduir d’Alzira

Post també disponible en: Castellano

Les persones van ser detectades a l’aula d’examen de la Prefectura Local de Trànsit d’Alzira, intentant obtindre el permís de conduir de manera fraudulenta.

Feia uns pocs minuts que havien iniciat els exàmens per a l’obtenció del permís de conduir, quan els funcionaris de la DGT que supervisaven que se celebraren correctament van observar com alguns alumnes es comportaven de manera estranya.
Donada la seua experiència i considerant que estaven intentant realitzar paranys en els exàmens, els funcionaris van avisar als agents de Guàrdia Civil de Trànsit, els qui una vegada en el lloc van comprovar amb sorpresa com diversos alumnes portaven ocults entre les seues robes sofisticats dispositius audiovisuals que els permetien comunicar-se amb l’exterior, de tal forma que se’ls facilitaven les respostes correctes.
Quatre dels cinc eren ciutadans no comunitaris, entre els quals destacava una de les joves sorpresa copiant en l’examen, la qual era de nacionalitat xinesa i no parlava ni sabia escriure en castellà.
Després d’una discreta vigilància, els guàrdies civils van aconseguir localitzar des d’on se’ls facilitaven les respostes correctes, aconseguint interceptar en un monovolum a una persona de nacionalitat pakistanesa que manejava alhora cinc terminals telefònics mitjançant els quals es comunicava amb els seus “alumnes”, passant-los la informació que aquests havien de respondre en l’examen.
Les sis persones s’enfronten a diferents responsabilitats administratives i des de la DGT es recorda que copiar en els exàmens del permís de conduir es castiga amb multes econòmiques de 500€ i la impossibilitat d’examinar-se a Espanya durant un termini de 6 mesos i fins i tot poden implicar condemnes penals en alguns cases.
Una vegada més la col·laboració entre la DGT i l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil ha impedit que cinc persones sense cap mena de coneixements sobre les normes de trànsit pogueren obtindre el permís de conducció, amb el consegüent risc per a la seguretat viària.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*