L’Ajuntament de Requena destina ajudes per a la millora i pintura de façanes

Post també disponible en: Castellano

Es dirigeixen a propietaris d’immobles situats en el nucli urbà de Requena i les seues pedanies

El Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) ha publicat les ajudes que l’Ajuntament de Requena destina a la millora i pintura de façanes enfront d’humitats revocos o revestiments, dirigides propietaris d’immobles situats en el nucli urbà de Requena i les seues pedanies, sempre que els immobles objecte d’actuació no estiguen o hagen estat incursos en ordres d’execució per conservació i manteniment dels immobles, ni incursos en expedients de protecció de la legalitat.
Aquestes ajudes, convocades per l’àrea d’urbanisme, compten amb una dotació pressupostària de 15.000 euros, que es distribuiran de manera proporcional a les sol·licituds rebudes sempre que les mateixes complisquen els requisits contemplats en les bases, fins al total esgotament del crèdit pressupostat.
La quantia fixa establida és de 300 € per cada immoble tant en el cas d’ajudes en pintura de façanes, com quan suposen actuacions que impliquen la reposició total o parcial i que ajuden a mitigar els efectes de les humitats.
No obstant això, s’aplicarà la quantia de manera variable quan l’import de les actuacions dutes a terme o per fer no ascendisquen a 300 €.
Per a la presentació de sol·licituds haurà d’emplenar-se el model annex a les bases.
Una vegada emplenat, haurà de remetre’s al departament d’urbanisme i es presentaran en el Registre General de la Corporació Municipal, ja siga de manera presencial en les oficines del SAT, o telemàticament mitjançant la Seu Electrònica del consistori requenense.
El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València, i finalitzarà el pròxim 27 d’octubre.
Les bases i els seus annexos es poden consultar a través del següent enllaç:

https://requena.sedipualba.es/tablondeanuncios/anuncio.aspx?id=37304

Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*