La Guàrdia Civil desarticula un grup criminal dedicat a el tràfic de drogues a la Ribera

Post també disponible en: Castellano

Per part d’agents de la Guàrdia Civil de Cullera i Sueca s’ha procedit a la desarticulació d’un grup criminal dedicat a el tràfic de drogues i explotacion de dones per exercir la prostitució a la Comarca de la Ribera.

En el marc de l’operació “GUYRAS” desenvolupada pels Equips de Policia Judicial de Cullera i Sueca, s’ha pogut aconseguir la detenció de 8 persones integrants d’aquest grup criminal.

Els agents van tenir coneixement de la possible existència de diverses persones dedicades a el tràfic de drogues en diferent ubicacions d’aquesta comarca.

Fruit de les investigacions es van poder obtenir indicis suficients per determinar l’existència d’un grup criminal integrat per vuit persones de nacionalitat espanyola, que es dedicava a el tràfic de drogues, blanqueig de capitals i delicte relatiu a la prostitució.

Els implicats es dedicaven principalment a el tràfic de cocaïna, sent els principals punts de venda al domicili d’un dels detinguts, i un club de cites.

A més, el grup criminal proporcionava estupefaents tant als usuaris de el local, com a les dones que exercien la prostitució i es lucrava de diverses dones estrangeres, que a més exercien aquesta activitat sexual per pura necessitat causa de la seva precària situaciónn econòmica.

La desenvolupaven en un immoble que no tenia les mínimes condicions higienicosanitàries. Una de les detingudes controlava a les dones prostituïdes al club, portant la comptabilitat de l’total de serveis sexuals que aquestes realitzaven i els imposava un percentatge de beneficis per aquests serveis, així com per les consumicions que es feien al local.

Pel que fa a el tràfic de drogues, els investigats desenvolupaven diferents rols, un dels detinguts era el que proporcionava la droga a l’organització, altres es dedicaven a la seva distribució i la resta de detinguts prestaven ajuda logística transportant els estupefaents i ocultant en altres immobles, que va afegir un plus de dificultat a la investigació.

Per tot això es va procedir a la detenció de 8 persones, 2 dones i 6 homes d’edats compreses entre els 22 i 68 anys, tots de nacionalitat espanyola per delictes relatius a la prostitució, partencia a grup criminal i blanqueig de capitals.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 1 d’Alzira.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*