La Guàrdia Civil desmantella un cultiu Indoor de més de 600 plantes de marihuana a un habitatge de Montserrat

Se han intervenido 612 plantas de marihuana con un peso aproximado de más de 50 kilogramos brutos.
Se han intervenido 612 plantas de marihuana con un peso aproximado de más de 50 kilogramos brutos.

Post també disponible en: Castellano

Se han intervenido 612 plantas de marihuana con un peso aproximado de más de 50 kilogramos brutos.
S’han intervingut 612 plantes de marihuana amb un pes aproximat de més de 50 quilograms bruts.

Dins dels serveis establerts per evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de Llombai venia investigant la possible existència d’una plantació clandestina de cultiu il·legal de marihuana a un habitatge proper a la població de Monserrat.

En el marc de l’operació “amorra” iniciada per la Guàrdia Civil de Llombai i en col·laboració de la Policia Local de Monserrat s’ha detingut dos homes de 22 i 29 anys i de nacionalitat croata per la seva implicació en els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

Un dels detinguts residia a l’habitatge registrada, encarregant-se de vigilar i tenir cura del laboratori clandestí que es trobava a l’interior de l’habitatge, ocupant uns 100 metres quadrats.

L’altre home detingut era l’encarregat de donar instruccions respecte a la manera i forma de donar les cures i supervisió a la plantació clandestina, donant sortida al mercat il·lícit a la substància estupefaent.

Amb aquesta actuació s’han pogut intervenir 612 plantes de marihuana amb un pes aproximat de més de 50 quilograms bruts d’aquest de substància estupefaent que formaven part del cultiu “indoor”.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents en el registre realitzat van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 2 de Picassent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*