La Guàrdia Civil deté a Bunyol a una persona reclamada per les autoritats lituanes i alemanyes per delictes de drogues, falsificació i estafa

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de València ha procedit a la detenció d’un home a Buñol sobre el qual pesaven dues ordres de detenció emeses per autoritats alemanyes i lituanes.

Aquesta actuació s’ha dut a terme per part d’una patrulla de seguretat ciutadana del lloc de Bunyol.

“Els agents van identificar una persona de nacionalitat lituana per mitjà del passaport d’aquest home. Després de consultar aquesta documentació a través de la base de dades, es va descobrir que constaven dos assenyalaments ordenats per les autoritats judicials d’Alemanya (Art. 34 SIS II) per delictes contra la confiança pública per estafa, frau i de falsificacions, i de Lituània (Art.26 SIS-II) per delictes relatius a drogues, procedint la patrulla a la detenció d’aquesta persona “, segons han informat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

“Per aquest motiu s’ha procedit a la detenció d’aquest home de 30 anys i nacionalitat lituana, per presentar-lo davant l’autoritat judicial”, han afegit les mateixes fonts.

Detenció d’un camió en Set Aigües

En el mateix ordre de coses, en una altra actuació realitzada per la USECIA (pertanyent a la Companyia de Requena) a la localitat de Set Aigües s’ha procedit a la identificació d’un camió ocupat per dos homes de nacionalitat polonesa.

A aquestes persones se’ls intervé a l’interior de la cabina 50 grams de vidre i 20 de cocaïna, a més de la quantitat de 96.715 euros en efectiu, distribuït en bitllets de divers valor, tot això a l’interior d’una bossa de plàstic transparent oculta en un habitacle després dels seients.

Per aquests motius s’ha procedit a la detenció per un delicte de tràfic de drogues als dos homes de 21 i 36 anys i de nacionalitat polonesa, sent intervingut els diners i les substàncies estupefaents.

Les diligències han estat lliurades al jutjat d’instrucció de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*