La Guàrdia Civil deté a 2 persones per la venda il·lícita de garrofes en els municipis de Llíria i Vilamarxant 

Post també disponible en: Castellano

S’han detingut a 2 persones i investigat a altres 2, en diferents inspeccions en magatzems de garrofa, per delictes de falsedat documental i apropiació indeguda

Els investigadors van detectar 46 documents d’acompanyament i traçabilitat agrària falsejats

La Guàrdia Civil va poder constatar que els autors havien venut més de 19 tones obtenint un efectiu de 21.500 euros de manera il·lícita

Els Equips Roca de la Guàrdia Civil de LLÍRIA, dins de les operació “BALUCA”, ha detingut a 2 persones i investigat a altres 2, en diferents inspeccions en magatzems de garrofa, per delictes de falsedat documental i apropiació indeguda en les localitats de Llíria i Vilamarxant.

Complint amb el pla nacional contra les sostraccions agrícoles i ramaderes, en l’operació “BALUCA”, l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de LLÍRIA, el passat 20 d’octubre de 2021, va realitzar diverses inspeccions en magatzems dels termes municipals de Llíria i Vilamarxant. Els investigadors van detectar 46 documents d’acompanyament i traçabilitat agrària falsejats. 

L’Equip Roca va poder constatar que els autors havien venut més de 19.000 quilograms obtenint un efectiu de 21.500 euros. Els agents van verificar que en els suposats terrenys, on s’havien recol·lectat les garrofes estaven, totalment, abandonats i amb un número molt reduït d’arbres per la qual cosa era evident que no s’havien pogut obtindre els quilograms ressenyats.

Com a resultat d’aquesta investigació han sigut detinguts 2 homes de 25 i 38 anys, de nacionalitat espanyola per delictes de falsificació de document públic i d’apropiació indeguda. A més, un altre home de 35 anys i una dona de 31 han sigut investigats pels mateixos fets.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*