La Guàrdia Civil deté a La Pobla Llarga a dos homes gràcies a la col·laboració ciutadana 

Post també disponible en: Castellano

A l’interior del vehicle es van trobar dues armes de foc curtes, en estat de funcionament i una d’elles municionada.

També es va trobar a l’interior documentació operativa sobre un domicili.

La Guàrdia Civil de València, gràcies a la col·laboració ciutadana, ha detingut a dos homes per un delicte de falsificació de document públic i tinença il·lícita d’armes.
Els agents van ser requerits per a realitzar una inspecció tècnic-ocular en el polígon La Closa de la localitat de la Pobla Llarga on es va localitzar un vehicle que s’havia saltat un control realitzat per agents de l’Agrupació de Trànsit del destacament d’Alzira.
En el vehicle no es va trobar a ningú si bé estava obert i en un primer examen superficial es van trobar dues armes de foc curtes, en estat de funcionament i una d’elles municionada. A més, es va poder constatar que el vehicle portava plaques de matrícula que no es corresponien. 
També es va trobar a l’interior documentació operativa sobre un domicili, així com dues màscares de tela i dues carteres amb el logotip de la Guàrdia Civil.
Gràcies a la col·laboració ciutadana d’un testimoni dels fets es va poder localitzar a les 2 persones que viatjaven a l’interior del vehicle i que s’amagaven en una empresa a causa de l’operatiu muntat pels agents.
Finalment, es va procedir a la detenció de dos homes de 25 i 26 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de falsificació de document públic, tinença il·lícita d’armes i cinc denúncies per diferents infraccions a la Llei de Seguretat Viària.

La investigació ha sigut duta a terme per agents de Policia Judicial de Sueca.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d’Alzira. 
La Guàrdia Civil a València agraeix la col·laboració de la ciutadania a l’hora de facilitar informació, circumstància, que ha contribuït al fet que la investigació haja donat els seus fruits. Les dades aportades pels ciutadans són tractats sempre de manera confidencial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*