La Guàrdia Civil deté al responsable dels robatoris de material agrícola a Godelleta i Turís que després venia a Quart de Poblet

Post també disponible en: Castellano

El valor dels danys ocasionats ascendeix a un total aproximat de 30 000 euros

El detingut venia el material metàl·lic robat en un centre de gestió de residus situat en la localitat de Quart de Poblet

La Guàrdia Civil de València deté al responsable dels robatoris de material agrícola que estaven tenint lloc en les localitats de Godelleta i Turís, material que posteriorment venia a un centre de gestió de residus situat en la localitat de Quart de Poblet. El valor dels danys ocasionats ascendeix a un total aproximat de 30 000 euros. 
Els agents de la Guàrdia Civil van donar principi a l’Operació ‘TURROS’, en constatar un increment de les denúncies per robatori de material agrícola en les casetes que serveixen com a lloc de magatzematge i les casetes de reg en camps agrícoles de les localitats de Godelleta i Turís.
Després d’una exhaustiva labor d’investigació per part dels agents, s’arriben a obtindre diferents dades que apunten al fet que un veí de la localitat de Turís, que solia moure’s amb 2 vehicles tipus furgoneta, podria estar relacionat amb aquests fets. 
Els fets delictius se centren prioritàriament en casetes de reg i segones residències que es troben en la zona i que disten del domicili del detingut, uns 9 quilòmetres com a màxim. En aquests casos els objectes sostrets es tracten de diversos objectes de sistemes de regs (comptadors de reg i eines de construcció tipus trepants, moles, maces, etc.).
Es comprova per part dels agents de la Guàrdia Civil de València que els materials metàl·lics s’estan venent en un centre de gestió de residus situat en la localitat de Quart de Poblet (València).
El valor total dels danys ocasionats per aquests fets ascendeix a 30.000 euros aproximadament.
La detenció va tindre lloc a la fi del passat mes de maig després del registre efectuat en el domicili de l’autor, en el qual es van localitzar diversos objectes pertanyents a alguns dels robatoris efectuats en les localitats de Godelleta i Torís.
Alguns dels objectes intervinguts durant el registre van ser els següents: plaques solars, bateries, eines de construcció, televisor, 2 telèfons mòbils, motocultor, rellotges, bijuteria, diversa moneda estrangera, diferents peces de sistemes de reg, 2 hidrolimpiadoras, motxilla sulfatadora, oplador de gasolina, material de construcció, ulleres de soldar i piscina.
Al detingut, un home de 38 anys i de nacionalitat espanyola, se li imputen 4 delictes de robatoris amb força. 
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Requena. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*