La Guàrdia Civil i Policia Local de Bétera auxilien un home i dues dones d’avançada edat en l’incendi del seu habitatge a la localitat de Bétera

Post també disponible en: Castellano

En Bétera, a les 20:44 hores de l’dia 20 de Juliol de 2020, els agents de la Guàrdia Civil, pertanyents a l’Lloc Principal d’aquesta localitat, reben avís d’un Guàrdia Civil fora de servei que els informa d’un incendi de grans dimensions en un habitatge de la localitat de Bétera propera encara col·legi.

Un cop al lloc observen que en un habitatge unifamiliar es troben dues dones cridant a la finestra del primer pis trobant l’habitatge embolicada en flames i fum negre.

A l’objecte de procedir a l’auxili de la persones al costat de Policia Locall de Bétera es posiciona el vehicle oficial a la base de l’habitatge juntament amb una escala accedint a la mateixa un component de Guàrdia Civil i Policia Local.

Un dels agents tracta de tranquil·litzar les dones que es troben en un elevat estat de nerviosisme, trobant-se una d’elles, amb nombroses cremades i en estat de xoc.

Davant aquesta situació els agents decideixen treure a les dues dones per la finestra resultant l’evacuació d’una d’elles més dificultosa per la seva avançada edat, nerviosisme i nombroses cremades.

A la fin es coordina la seUa extracció i aconsegueixen treure-la per la finestra rebent a la zona superior de el vehicle oficial un dels agent de Guàrdia Civil i un altre de Policia Local.

Posteriorment s’inicia l’extracció de l’altra dona, la qual presenta símptomes d’intoxicació per fums i marejos, a més de l’elevat estat de nerviosisme però finalment és capaç de baixar per l’escala amb l’ajuda dels agents actuants.

Que un cop fora de perill les dues dones, els agents surten de l’habitatge pel mateix lloc mentre augmenta la quantitat de fum al lloc i explosions a l’interior.

Un cop fora s’observa al terrat de la mateixa un home amb una petita mànega tractant d’extingir el foc moment en el qual manifesta una d’elles que és el seu oncle i que viu a l’habitatge contigu però que la mateixa té accés interior a l’immoble que s’està cremant.

Ràpidament els Guàrdia Civils es dirigeixen a l’interior de l’habitatge juntament amb un dels de Policia Local. Que localitzat aquest home també es troba amb cremades de caràcter lleu i dificultats respiratòries però es nega a abandonar l’immoble oferint resistència als agents.

Els agents finalment aconsegueixen tranquil·litzar i convèncer-lo que abandoni l’immoble portant-li a la zona de seguretat juntament amb les dues dones auxiliades.

Que es procedeix als primers auxilis amb aquestes persones subministrant-gases i sèrum fisiològic cobrint amb mantes a una de les dones i esperant l’arribada dels serveis sanitaris i bombers.

Més tard es personen en el lloc 3 indicatius de bombers sent aquests de la localitat de Montcada, localitat de Paterna i de la localitat de L’Eliana.

Que moments després arriben a el lloc dos sanitaris de L’Eliana i de Paterna dels quals assisteixen a les víctimes a la zona de seguretat.

Les víctimes després de rebre els primers auxilis són remeses a l’Hospital La Fe de València dues dones de 82 i 58 i un home de 69 tots espanyols.

La possible causa d’l’incendi, encara s’estan investigant.

Les diligències han estat lliurades a l’jutjat d’instrucció número 6 de Lliría.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*