La Guàrdia Civil rescata a una dona atrapada per un incendi a la seua casa de Llíria

Post també disponible en: Castellano

Els agents van aconseguir accedir a l’habitatge per una porta lateral i arribar fins a l’habitació on es trobava refugiada

El dia 17 de febrer, sobre les 7,00 hores la Central Operativa de Serveis de la Guàrdia Civil de València, va rebre un avís en el qual s’informava d’un incendi en un habitatge amb una persona atrapada en el seu interior, en el terme municipal de Llíria.
En arribar a l’habitatge els agents de la Guàrdia Civil de Llíria i Policia Local, van saltar el clos perimetral. Una vegada a l’interior de la parcel·la, van tractar de sufocar l’incendi amb els extintors de dotació i galledes d’aigua, a causa de la ràpida propagació de l’incendi i del fum.
Davant el greu perill que corria la dona, els agents van decidir accedir a l’habitatge per una porta lateral, ja que per les finestres era impossible, ja que tenien reixes.
Amb dificultat, a causa de la densitat del fum, els agents van aconseguir accedir i van travessar l’habitatge en cerca de la dona.
Finalment, van aconseguir arribar fins a l’habitació on es trobava refugiada i treure-la de les flames a l’exterior, on va ser atesa pels serveis mèdics.
També, els agents van haver de ser assistits en el centre de salut de Llíria per inhalació de fum. A més, en un d’ells va impactar un cristall d’una porta per l’alta temperatura.
Gràcies a la ràpida intervenció, professionalitat i determinació que van mostrar en aquesta actuació, els components de la Guàrdia Civil, Policia Local de Llíria, i bombers de l’Eliana i Paterna, es va evitar un mal major.

Igualment s’informa de l’existència de l’aplicació de mòbil gratuïta ALERTCOPS perquè davant qualsevol eventualitat puguin posar-se en contacte amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*