La III Universitat de Tardor de Requena: “Vins d’ahir i hui” 

Post també disponible en: Castellano

El programa Universitats Estacionals arriba amb força un any més a Requena, en la seua tercera edició, gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament de Requena, la Diputació de València, Caixa Popular i l’Aula de Gastronomia (UV). La cita, com és costum, en l’Espai Cultural Feliciano A. Yeves de Requena (Av. del Raval, 9) per a parlar sobre els ‘Vins d’ahir i de hui’.
Després del bon acolliment de l’edició inaugural de 2020 (‘Innovació, cultura, dona i societat’) i l’èxit de la segona edició de 2021 (‘La química en la vinificació’), en aquesta tercera edició plantegen, el pròxim dia 24 de novembre, a partir de les 17.30 hores, un recorregut pels vins al llarg de la història, des dels seus orígens fins a l’actualitat.
Per a finalitzar, hi haurà l’oportunitat de gaudir d’un tast de vins de diferents moments històrics, fruit de les diferents tradicions culturals, oferida per l’Aula de Gastronomia de la Universitat de València. La III UNIRE comptarà amb la participació de professorat i investigadors de la Universitat de València i amb professionals i experts del sector vitivinícola de la comarca compromesos amb el territori i amb l’elaboració de vins de qualitat. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*