La jove buñolense Silvia Sáez Espert presenta a Bunyol seva primera novel·la «La filla de les estrelles»

Silvia Sáez Espert, autora de «La hija de las estrellas».
Silvia Sáez Espert, autora de «La hija de las estrellas».

Post també disponible en: Castellano

Silvia Sáez Espert, autora de «La hija de las estrellas».
Silvia Sáez Espert, autora de «La filla de les estrelles».

La jove autora local, Silvia Sáez Espert, presenta la seva primera novel·la «La filla de les estrelles», emmarcada en de la literatura juvenil, fantàstica i romàntica, dins de la secció «Els nostres Autors», aquest dissabte 15 de juny a les 12, 00 hores a la Sala Raga l’Molina Galán, de Bunyol.

Sílvia, que té 19 anys, escriu des de molt jove; ha participat amb els seus relats en nombrosos concursos literaris escolars i en els organitzats per la biblioteca pública municipals amb els que sempre ha quedat en primer lloc per la seva qualitat.

Ha estat amb aquesta primera novel·la, la qual la llança al món editorial sent Edicions Atlantis, la qual s’ha interessat per l’obra d’aquesta jove buñolense que ha començat la seva carrera literària amb aquesta obra que narra «la vida d’Alana i el misteri ocult sobre les taques en forma d’estrella que tenia a l’esquena. Els seus pares han evadit les preguntes sobre per què ningú més podia veure-les. Però quan creu que ha superat aquest tema i pot ser una noia normal, apareix Izan i amb ell totes les respostes que mai li havien donat »amb aquesta sinopsi, l’autora vol fer extensiva la invitació a llegir la seva novel·la i assistir a la presentació de «la Filla de les estrelles», dissabte que ve a la Sala Raga de Bunyol, on a més signarà exemplars de la mateixa.

 

 

 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*