La llibreria de Donya Leo, a Bunyol, ja és el somni complit del periodista i escriptor Màximo Huerta

Post també disponible en: Castellano

El somni de tindre una llibreria rondava des de xicotet al cap del periodista i escriptor Màxim Huerta, La llibreria de Donya Leo ha vist la llum aquest dimarts, 10 de gener, al carrer Cid de Bunyol, com ell mateix va dir durant la inauguració “al meu poble, enfront de l’ajuntament, a un costat “Els Lletjos” i a l’altre costat “El Litre” i la casa de Déu… no es pot demanar més”.

L’escriptor afirma que és una doble satisfacció ja que obri un negoci cultural “al seu poble, a la seua casa i a l’origen. És com tancar un cercle, és on he nascut, on he estudiat, on m’he perdut, on vaig començar a escriure i ara, en arribar al mig segle, m’abelleix passar la vida gaudint ací”.

Una bonica llibreria, molt parisenca, encara que també podria estar al acolorit barri londinenc de Notting Hill o en Portobello que, segons el seu propietari, es convertirà en un punt de trobada per a escriptors valencians i de tota Espanya. Horta ja ha anunciat que les primeres que s’han apuntat a aquestes tertúlies literàries són Dolores Redó i Luz Gabás. La llista prosseguirà amb altres destacades figures del panorama literari, com Elvira Lindo.

A aquesta inauguració a més de nombrosos veïns, associacions del municipi i entitats culturals, no han faltat personalitats de la política valenciana com l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa; el primer Tinent d’Alcalde, Rafa Pérez; la regidora de Govern Interior, María Vallés; i la de Cultura, Mireia Parla, així com el Director Territorial de Presidència de la GVA, el socialista Francisco Molina; el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; la directora general de Cultura i Patrimoni i escriptora, Carmen Amoraga; i la directora general de Promoció Institucional de la Generalitat, María Fernanda Escribano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*