LA MITV elabora l’I Pla de Responsabilitat Social Comarcal

Post també disponible en: Castellano

Amb la participació dels 9 municipis i diversos agents socials per a afavorir la sostenibilitat del territori. La ciutadania podrà participar a través d’una enquesta d’opinió i la recepció de suggeriments en l’email tierradelvino@planresponsabilidadsocial.org o a través de WhatsApp (722 89 90 98).

La Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi (MITV) es troba redactant l’I Pla de Responsabilitat Social Comarcal (PRSC), amb l’objectiu de contribuir en el desenvolupament sostenible del territori. La redacció d’aquest pla es troba finançada, en part, per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

La Responsabilitat Social es tradueix en el compromís i la voluntat de les institucions públiques, les entitats privades i la ciutadania per dur a terme la seua activitat diària sota criteris socials i ambientals. Així, les accions i decisions que es prenen poden comportar un impacte a l’entorn del territori a nivell social i mediambiental. 

Mitjançant aquest PRSC es concretaran una sèrie d’iniciatives i objectius que incideixen en la Responsabilitat Social i reafirmarà la predisposició dels municipis i agents socials de la comarca per afavorir la sostenibilitat del territori. El Pla respondrà, a més, a la realitat de la nostra comarca amb la finalitat de poder establir una estratègia conjunta per part de tots els agents implicats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*