La periodista Sílvia Sòria presentarà la 46 edició del concert “Mà a mà” de Bunyol

La periodista valenciana Silvia Soria Cases.
La periodista valenciana Silvia Soria Cases.

Post també disponible en: Castellano

La periodista valenciana Silvia Soria Cases.
La periodista valenciana Silvia Soria Cases.

La periodista valenciana Silvia Soria Cases serà l’encarregada de presentar la 46 edició del concert “Mà a mà” de Bunyol. La regidoria de Cultura, que dirigeix ​​Juan Luis Pallars, ha considerat que “l’experiència professional que avala Silvia Soria i el seu coneixement de la cultura i la societat valenciana, ens ha fet decantar-nos per ella”. A més, segons Juan Luis Pallás, “aquest any volem donar-li especial protagonisme a la dona en el món musical, i al costat de la directora Natalia Montañés -que serà presidenta d’Honor-, amb Silvia completem el cercle”.

Silvia Soria va rebre l’any passat el Premi a l’Excel·lència a la Comunicació del Ministeri d’Agricultura. És periodista llicenciada en Ciències de la Informació des de fa més de 25 anys i compta amb 2 Màsters; el primer de DIRCOM i Noves Tecnologies i el segon en Màrqueting Digital i Xarxes Socials.

Compta amb més de 25 anys d’experiència en ràdio, d’ells 16 dirigint el seu programa diari “El Forcat” a Ràdio Nou i 2 anys a COPE València. Actualment dirigeix ​​i presenta l’espai “El Forcat” en Canal 8 Mediterrani i els dissabtes al matí ho fa en CV RÀDIO 94.5 FM.

Fa unes setmanes va rebre el premi nacional de televisió en la categoria “Millor Programa de la Comunitat Valenciana”, a la Tercera Edició dels Premis Nacionals de Televisió per “El Forcat” a La agost Mediterrani.

El concert es realitzarà el proper 17 d’agost a les 22,30 hores a l’Auditori a l’aire lliure de Sant Lluís. En primer lloc, actuarà el CIM “L’Harmònica” de Bunyol i tancarà el concert la SM “L’Artística”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*