La Pobla de Vallbona reparteix 10.000 mascaretes durant el cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

La Pobla suma més de 37.000 mascaretes repartides per a adults i xiquets

La campanya busca conscienciar el veïnat de l’ús de mascaretes

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha repartit este cap de setmana més de 10.000 mascaretes reutilitzables entre el veïnat de la localitat. Amb esta acció es vol conscienciar de la recomanació d’utilitzar este tipus de protecció en les eixides fora de casa com a mesura per a contindre l’expansió del COVID-19.

Membres de la Policia Local i voluntariat de Protecció Civil han fet durant 4 dies un repartiment intensiu de mascaretes reutilitzables coordinat amb les associacions veïnals en els diferents nuclis residencials de la localitat. La campanya busca promoure el seu ús, sobretot tenint en compte que a mesura he ha avançat el desconfinament ha augmentat el número de veïns que ixen al carrer.

Amb este repartiment són. ja més de 30.000 mascaretes reutilitzables les que l’Ajuntament de la Pobla ha distribuït en la localitat. A més, s’han fet diferents repartiments de mascaretes quirúrgiques en els mitjans de transport com l’autobús urbà i les línees de bus i metro que connecten amb València.

En un primer moment els esforços se centraren en abastir les residències de majors i els sectors essencials com el comerç davant la dificultat de proveir-se. A partir d’ací, l’Ajuntament ha mantingut este suport però ha augmentat el repartiment en diferents campanyes de repartiment al veïnat per conscienciar de la necessitat d’usar mascaretes.

En este sentit, l’Ajuntament ha subministrat mascaretes al comerços per a repartir entre els clients com a mesura de promoció de l’ús de mascaretes i com incentiu per a comprar en el xicotet comerç, “un sector econòmic  que està patint molt la crisi i al que considerem que cal donar suport en estos moments”, ha dit l’alcalde de la Pobla.

Superats els moments inicials de desabastiment que va haver-se de suplir amb la iniciativa de l’Ajuntament, “la venda de mascaretes s’ha normalitzat ja als comerços i les farmàcies i el que volem és que el veïnat siga conscient que és un producte que en els pròxims mesos haurà d’utilitzar si volem entre tots control·lar l’epidèmia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*