La Policia Local alça 21 actes per incompliment de les mesures Covid durant el passat cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

19 d’elles van ser per saltar-se el toc de queda, una a un restaurant per albergar una reunió que incomplia les normes i una altra per conducció de vehicle baix els efectes de drogues.

El passat cap de setmana, del 20 al 22 de novembre, la Policia Local de l’Eliana va alçar un total de 21 actes per incompliment de la normativa vigent relativa a la pandèmia de Covid-19. El cos policial ha detectat que part de la població ha relaxat el compliment de les mesures i, per aquest motiu, ha reforçat el nombre d’efectius de servei respecte als habituals en qualsevol altre cap de setmana per a intensificar la vigilància.

De les 21 actes, 19 van ser per saltar-se el toc de queda establit a les 12 de la nit. 16 d’aquests infractors tenien una edat compresa entre els 18 i 37 anys, mentre els altres 3 eren menors de 13, 15 i 16 anys.

Una altra acta va ser alçada contra un restaurant situat en l’Avinguda de les Corts Valencianes per albergar en el seu interior, fins i tot estant ja tancat al públic, una reunió de 12 persones en la barra, sense fer ús de mascaretes ni guardar la distància de seguretat interpersonal.

L’última de les actes va ser interposada contra el conductor d’un vehicle baix la influència de drogues tòxiques, a més de circular després del toc de queda.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha expressat la seua preocupació per l’augment d’aquesta mena d’infraccions en el municipi i torna a apel·lar a la responsabilitat individual de la ciutadania per a evitar aquestes situacions que posen en risc la salut pública, afegint que la Policia Local continuarà actuant per a vetlar pel compliment de les normes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*