La Policia Local posa en marxa una campanya per controlar l’ús de les màscares a Xest

Una imagen de la localidad de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Des d’avui, divendres 7 d’agost, la Policia Local de Xest posa en marxa una campanya de control d’ús de la mascareta a la via pública, patrullant a peu i en vehicle, per assegurar que tota la població compleix amb la normativa per prevenir contagis de COVID-19, davant l’actual situació d’augment de rebrots a la Comunitat Valenciana.

Tal com va decretar la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’ús de la màscara és obligatori a la via pública, en espais a l’aire lliure i en espais tancats d’ús públic o oberts a el públic, per a persones majors de sis anys. A més, és recomanable el seu ús en espais privats oberts o tancats quan hi hagi confluència amb persones no convivents o no pugui garantir-se la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres. “Cal destacar que la majoria de contagis s’estan produint en l’àmbit familiar i social, per la qual cosa és important mantenir la precaució i l’ús de les màscares també en aquestes trobades”, ha subratllat l’alcalde, José Morell.

Per això, la Policia Local de Xest desplegarà un dispositiu per controlar que els veïns i veïnes de Xest fan ús de la mascareta, seguint la normativa de Consell. Les multes per no complir-la poden ascendir a 100 euros, segons es recull en el Decret Llei 11/2020, de 24 de juliol, de Consell, de règim sancionador específic contra els incompliments de les disposicions reguladores de les mesures de prevenció davant la Covid- 19.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*