La policia municipal de Vilamarxant disposarà d’un protocol d’actuació en casos de violència de gènere

La plantilla de la policía también recibirá formación.
La plantilla de la policía también recibirá formación.

Post també disponible en: Castellano

La plantilla de la policía también recibirá formación.
La plantilla de la policia també rebrà formació.

La policia municipal de Vilamarxant disposarà d’un protocol d’actuació en casos de violència de gènere per a poder donar resposta davant aquests successos en una nova iniciativa prevista per la comissió d’igualtat de l’Ajuntament.

Este protocol servirà per a instruir als membres de la policia i aconsellar-los en la forma de procedir davant estos casos derivats de la violència de gènere, una xacra en l’actual societat contra la qual està actuant de forma ferma la corporació.

Així mateix, la plantilla de la policia també rebrà formació durant una jornada en la que un especialista en la matèria, pertanyent a la consultora Fem Acció, explicarà la forma adequada d’actuar.

D’altra banda, la comissió d’igualtat, celebrada el passat 31 d’octubre, va informar que el personal de l’Ajuntament de Vilamarxant tindrà al seu abast un curs de formació bàsica en matèria d’igualtat en el que professionals resoldran dubtes i inquietuds.

Així mateix, se supervisaran tots els formularis municipals per a comprovar que s’utilitza un llenguatge inclusiu que garantisca l’absència de discriminació lingüística en matèria de gènere. També s’ha programat una jornada formativa sobre llenguatge inclusiu per a la plantilla municipal.

Totes estes iniciatives estarà, dirigides per la Consultora Fem Acció i coordinades i supervisades pels serveis socials i la comissió d’igualtat de l’Ajuntament de Vilamarxant. La corporació ha sol·licitat una subvenció a la Diputació de València per a dur a terme totes aquestes accions.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*