Vilamarxant comptarà amb un Punt d’Atenció a l’Emprenedor

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) per a ajudar els veïns de la localitat a crear la seua entitat empresarial de manera gratuïta. 

El PAE, que està situat en les dependències del Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria, ha sigut concedit pel Ministeri d’Indústria, Consum i Turisme d’Espanya després dels tràmits administratius realitzats des de l’àrea dirigida per Víctor Sanchis.

Este Punt d’Atenció a l’Emprenedor permetrà als ciutadans una major celeritat en els tràmits necessaris per a constituir una activitat empresarial, així com efectuar tot el procés a Vilamarxant sense necessitat de traslladar-se al Notari, Hisenda, Seguretat Social o Registre Mercantil, entre altres.

A més, este nou servei oferirà de manera gratuïta assessorament, informació i suport en la creació de l’activitat empresarial. D’altra banda, els emprenedores seran guiats en l’elaboració del pla d’empresa, el pla de finançament o en tots els aspectes essencials per a tirar avant el negoci durant els primers anys.

Finalment, el PAE oferirà informació sobre ajudes i incentius aplicables als emprenedors.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*