Els populars de Camp de Túria retrauen al PSOE “l’ús indegut de material públic de la mancomunitat en actes de partit”

Post també disponible en: Castellano

“Cervesa, Pernil i fins a bosses de la Mancomunitat Camp de Túria en la Festa de la Rosa del PSPV”, denuncien els populars

“Sorpresa màxima en veure fotografies de càrrecs socialistes de la comarca de Camp de Túria fotografiant-se amb el President de la Generalitat, Ximo Puig, en una carpa en la qual s’observen clarament bosses de la Mancomunitat Camp de Túria penjades i exposades que han d’anar destinades als ajuntaments”, tal com han criticat des del PP de la comarca.

“Ahir diumenge es va celebrar la Festa de la Rosa del PSOE a València i en les fotos publicades pels propis càrrecs municipals de la comarca s’aprecia amb total claredat, com a més semblen bosses amb serigrafies de la Mancomunitat Camp de Túria”, afigen.

“Populars Camp de Túria no eixim de la nostra sorpresa sobre l’ús indegut que fa el Partit Socialista de material que és dels 17 municipis de la comarca i que mai hauria d’estar vinculat a accions polítiques partidistes”.

“És una mostra més d’allò en què s’ha convertit la Mancomunitat Camp de Túria sota el mandat de la també secretària general i alcaldessa de Marines, Lola Celda. Ho venim denunciant des de fa mesos i amb la publicació d’aquestes fotografies ha quedat clarament demostrat”.

Des del Grup Comarcal Populars Camp de Túria, demanaran “explicacions públiques sobre les fotografies a les quals hem tingut accés i sobre la utilització que s’ha dut a terme d’un material de la Mancomunitat Camp de Túría en un acte del PSOE”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*