La regidoria d’Agricultura organitza una visita a la fàbrica Bayer per al Consell Agrari

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Agricultura va organitzar dijous passat, 18 de novembre, una visita a la fàbrica de Bayer situada a Quart de Poblet per al Consell Agrari local, amb l’objectiu de conéixer de primera mà els productes destinats a la millora de la productivitat de l’economia agrícola.

“Els membres del Consell Agrari van fer un recorregut per la fàbrica i van comprovar com s’avança cada vegada més en la innovació agrícola per a cuidar de l’entorn i produir més i millors aliments”, ha destacat el regidor d’Agricultura, Francisco Llorens.

La comitiva va ser rebuda pel director de la fàbrica, Rafael Ferrando, i per la responsable d’Administració, Eva Albiñana, tots dos veïns de Xest. Tal com han manifestat des de Bayer, aquesta entitat ha mantingut durant 50 anys un vincle amb el municipi de Xest, ja que molts chestanos i chestanas han treballat i treballen en l’entitat. “Els clients finals de Bayer Crop Science són els agricultors, per això hem volgut convidar-los a conéixer com fabriquem els productes que ajuden a protegir els seus cultius; a més de compartir amb ells les solucions agronòmiques innovadores i personalitzades que desenvolupa la nostra empresa, de manera que els agricultors obtinguen produccions més eficients i sostenibles”, apunten des de l’empresa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*