La regidoria de Cultura Popular de Bunyol organitza les tradicionals paelles en El Planell aquest dissabte 27 de novembre

Post també disponible en: Castellano

El Consistori ofereix els sacs d’arena. No hi haurà tiquets, tant ingredients com la llenya han de ser proporcionats per les persones que formen les seues quadrilles i vulguen gaudir d’aquesta festa, que finalitzarà sobre les 20h després d’una discomóvil. 

La Regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Buñol organitza aquest dissabte en el Planell de la localitat les tradicionals Paelles per al gaudi a l’aire lliure de tots els veïns que vulguen passar una estona agradable amb amics. De 12 a 20h tots podran reviure una festa que des de feia ja diversos anys no se celebrava.
En aquesta edició no es reparteixen tiquets. L’Ajuntament ofereix els sacs d’arena per a posar instal·lar-se, però la resta, tant la llenya com els ingredients ha de posar-lo cada quadrilla d’amics o familiars que desitge formar part d’aquesta festa.
Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular, confirma que després de diversos anys la realització d’aquesta festa era necessària perquè els veïns i visitants puguen gaudir d’una vetlada segura, en companyia dels seus i degustant un dels plats més típics de la nostra gastronomia i que sempre ha format part del nostre calendari festiu en la tardor per a joves i majors de Buñol. A la vesprada s’ofereix una discomóvil per a continuar amb la festa que finalitzarà sobre les 20h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*