La Unitat contra la violència de gènere de la Policia Local de Bunyol es presenta coincidint amb el 8M

Post també disponible en: Castellano

Serà portada per la Policia Local del municipi. Es presentarà després d’una ponència sobre protecció personal que es durà a terme aqueix dia 8 de Març a la Sala del Mercat de Bunyol de 18,00 a 20,30h i on intervindrà l’Oficial Cap d’aquest cos de seguretat i una agent de Policia Local.

La regidora de Govern i Interior de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, informa que el pròxim 8 de març es realitzarà a la Sala del Mercat de la localitat una ponència sobre protecció personal de 18 a 20,30h. Els ponents que intervindran seran Antonio Muñoz Martínez, Oficial-Cap de la Policia Local, i Noelia Tamarit Escolano, Agent de Policia Local de Bunyol.

A més, en aquest acte, també es presentarà la nova Unitat contra la Violència de Gènere, creada recentment i com a novetat per la Policia Local de Buñol. Vallés afirma que aquesta unitat, liderada per una agent de policia local, farà un seguiment de cada cas i també farà una funció de prevenció d’aquesta mena de violència en el municipi. “Aquesta unitat és molt pròxima, confidencial i molt útil perquè tot veí o veïna que puga estar en aquesta situació es pose en contacte amb la Policia Local i puguen ajudar-lo en tot”, assenyala l’edil d’Interior.

Aquesta unitat s’ha posat en marxa per primera vegada en la localitat, però ja està creada en nombrosos municipis i ciutats, “de manera que Bunyol demostra així que compta amb una forta, potent i eficaç Policia Local al servei de la ciudadania i garantint la seguretat de tots”, finalitza María Vallés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*