La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva recupera l’àrea de joventut

Post també disponible en: Castellano

Una vegada finalitzat el procés de selecció de personal tècnic, la Mancomunitat recupera l’àrea de joventut. 

Aquesta àrea, activa des de l’any 2020, centra la seua activitat en l’atenció a les necessitats del col·lectiu i treballa per a convertir la Mancomunitat en un espai de referència integral on la població jove puga trobar tant informació, assessorament, atenció personalitzada i solucions a qualsevol qüestió relacionada amb els diferents aspectes de la seua vida.

Per a aconseguir aquests fins, es disposa de quatre programes: informació, participació, oci educatiu i emancipació. En ells es desenvolupen diverses accions destinades a complir amb els objectius establits.

Així, al llarg de l’any 2023, es van gestionar en els punts d’informació més de 80 consultes vinculades amb temes d’habitatge, ocupació, educació i oci. A més, en les excursions i activitats d’oci educatiu van participar més de 200 joves de tots els municipis de la Foia de Bunyol-Xiva, i prop de 70 persones es van beneficiar de formació complementària gràcies als diferents cursos oferits per aquesta entitat.

Per a la Mancomunitat Foia de Bunyol Xiva, el treball des d’aquesta àrea suposa a més un element fonamental a l’hora de traslladar conceptes comuns que ajuden a augmentar el sentiment de pertinença comarcal

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*