Benaguasil portarà a ple municipal una proposta per a evitar duplicitats de la Mancomunitat Camp de Túria i revertir els imports destinats per al seu municipi

Post també disponible en: Castellano

La mesura permetrà redistribuir 22.000€ que haurien de ser destinats a l’entitat comarcal en diferents àrees municipals.

L’Ajuntament de Benaguasil elevarà al pròxim ple una proposta d’acord plantejada per l’Equip de Govern en la qual s’insta a acordar per a l’exercici pressupostari de 2022 la no prestació per part de la Mancomunitat Camp de Túria de serveis de joventut, esports, turisme, AEDL, valencià, transport, igualtat de gènere, oficina tècnica, UPPCA, EMPACE, ACP Europa i altres serveis.

Aquesta mesura respon a l’existència de duplicitat de serveis en algunes àrees en les quals es presten els citats serveis i en la voluntat manifestada a principis de 2021 de no participar en el programa de turisme ni transport que plantejava l’entitat supramunicipal.

Aquesta proposta, si tira avant, suposarà per a l’Ajuntament una redistribució d’aproximadament un terç del que destina a l’any en la Mancomunitat, 22.000 euros dels 66.000€ de les quotes provisionals, que seran revertits en activitats per al municipi. En aquest sentit s’incrementaran per tant les partides afectades en les quanties necessàries perquè aquest increment repercutisca directament en els serveis afectats i en els veïns i veïnes de Benaguasil.

“Des del Govern Municipal entenem que la Mancomunitat ha evolucionat profundament al llarg d’aquests 40 anys i és necessària una clara revisió dels serveis que presta, al fet que municipis són prestats i que pretén per al futur. Ho hem manifestat en repetides ocasions en diverses reunions d’aquesta entitat de caràcter voluntari i la nostra missió com a gestors de Benaguasil és prioritzar recursos evitant duplicitats i procurant que els màxims fons possibles siguen per a les persones de Benaguasil. Per això, plantegem que l’estalvi estimat segons les quotes inicials de 22.000€ siga revertit íntegrament entre les diferents àrees municipals i que els veïns i veïnes de Benaguasil reben realment aquests serveis”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*