Fotogalería: La Societat Musical “L’Artística” de Bunyol arranca els actes en honor a Santa Cecilia amb la cercavila de recollida de nous músics

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat 13 de novembre van arrancar els actes en honor a Santa Cecilia organitzats per la Societat Musical “L’Artística” de Buñol amb una novetat, la cercavila de recollida de nous músics que s’incorporen a la Banda Simfònica en aquest 2021. Per primera vegada, la Banda acompanyada per part de la junta directiva, i sota la batuta de Mario Ortuño Gelardo, va desfilar pels carrers de Buñol fins als domicilis dels 12 joves que entren en l’agrupació simfònica. 
Un a un, van ser rebuts pels seus companys interpretant el trio d’un pasdoble i incorporant-se a la formació per a continuar amb la desfilada, arrancant els aplaudiments d’amics i familiars que els van acompanyar en aquest acte tan emotiu. 
Després d’aquesta rebuda tan especial Ariane Hernández León, Lucía Cervera Montaner, Mar Martínez Clemente, Manel Valles Alis, Júlia Alis Braquessac, Vera Alcácer Sáez, Inés Ortiz Cárcel, Gal.la Picó, Altea Atienza López, Ariadna Alba Sánchez, Keira Ortega Álvarez i Helena Ortiz Perelló són presentats com a músics de la Banda Simfònica en el concert de Santa Cecilia, celebrat el dissabte 20 de novembre en el Teatre Montecarlo. 
A més d’aquest nou acte, L’Artística de Buñol celebra una missa en honor a la patrona de la música a més de l’acte central d’aquest festeig, el concert de la Banda Simfònica dirigida per Mario Ortuño Gelardo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*