La Regidoria de Servicis de l’Ajuntament de Bunyol continua desinfectant tots els carrers del municipi

Post també disponible en: Castellano

Rafael Pérez, regidor de Servicis Municipals de l’Ajuntament de Bunyol i primer tinent d’alcalde, ha confirmat que els operaris del Consistori estan netejant intensament de nou tots els carrers de la localitat

Rafael Pérez, regidor de Servicis Municipals de l’Ajuntament de Bunyol ha agraït la important labor que des dels operaris municipals s’està fent per a desinfectar i netejar cada racó de la localitat, “con el fi que Buñol continue sent un poble lliure de virus, i compte amb un ambient totalment net perquè tots els veïns, quan podem eixir als carrers, puguen fer-ho amb total tranquilidad”. 

Pérez ha volgut transmetre a tots els veïns a través dels micròfons de Ràdio Bunyol TV en els seus servicis informatius i a través de via telefònica que l’Ajuntament de Bunyol està treballant durament pels seus veïns, perquè s’assenten segurs i protegits davant d’esta situació. “Por part dels veïns tan sols han de continuar complint les recomanacions i quedar-se a casa, només així aconseguirem véncer este virus i poder així disfrutar del nostre poble quant antes”, ha continuat el tinent d’Alcalde.

L’edil ha confirmat que no sols s’ha desinfectat i netejat les zones on pot haver-hi més trànsit en estos moments sinó tots els carrers i racons del municipi. Ha reiterat que l’Ajuntament de Buñol, a través de les seues diferents regidories, “está preparat per a afrontar tant la crisi com les seues conseqüències directas”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*