La regidoria d’Educació de Bunyol obri la convocatòria de beques per a material escolar de 0 a 6 anys i en el conservatori municipal

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Buñol convoca les beques d’ajudes tant per a educació infantil de primer i segon grau, de 0 a 6 anys, com del Conservatori de Música Professional Sant Rafael de la localitat.

Carles Xerri, regidor d’Educació del Consistori bunyolense, informa que el termini per a sol·licitar aquestes ajudes es va obrir dilluns passat 22 de març en el cas del Conservatori i que pot sol·licitar-se fins al pròxim 16 d’abril; mentre que en el cas de les ajudes d’educació Infantil, el termini es va obrir el dimarts, i també poden sol·licitar-la fins al 16 d’abril.

L’import de les ajudes serà de 50 euros en les d’educació infantil i de 160 euros en les del Conservatori. Xerri finalitza informant que per a poder sol·licitar aquestes ajudes s’ha d’estar empadronat a Bunyol a data de 31 de desembre de 2020. “Les sol·licituds hauran de presentar-se per Registre d’Entrada a l’Ajuntament de Buñol mitjançant els impresos habilitats expressament per a aquestes beques, els quals estaran disponibles a l’Ajuntament com en els propis centres educatius i el Conservatori Municipal”, incideix l’edil del ram.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*