La regidoria d’Educació finança proves PCR per a tot el professorat de Xest

Centro de Salud de Cheste.
Centro de Salud de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Aquest dimecres, 2 de setembre, el professorat dels centres educatius de Xest se sotmetrà a una prova PCR per determinar que estan lliures de contagi per COVID-19. En total es realitzaran 174 test finançats per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

“Davant l’imminent començament de el curs escolar, i després de consultar amb el coordinador de el Centre de Salut de Cheste la pertinència de fer en aquest moment PCR als i les docents que treballen al nostre municipi, em vaig posar en contacte amb les direccions dels centres educatius per fer la proposta i que aquests tests poguessin realitzar-se abans que s’obriren les aules, amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagis “, explica la regidora d’Educació i Sanitat, Mª Ángeles Llorente. “Com que els resultats es coneixeran el divendres d’aquesta mateixa setmana, les direccions tindran marge d’actuació, en cas que alguna persona del seu centre done positiu, per així tramitar les substitucions necessàries”.

Les PCR tindran un cost total de 15.000 euros, donant cobertura a tot el professorat dels quatre col·legis d’Educació Infantil i Primària, de la guarderia municipal i de l’IES Ricardo Marín.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*