La regidoria d’Igualtat continua fins al 25 de març amb els actes pel Dia de la Dona a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol, en col·laboració amb el Moviment Democràtic de Dones, estan duent a terme durant tota aquesta setmana un conjunt d’activitats pel Dia Internacional de la Dona, que se celebra hui 8 de Març. 

El dissabte 11 de març, tindrà lloc la Caminada per la Dona que enguany recorrerà les antigues fàbriques de paper.

Una completa agenda reivindicativa que va arrancar dilluns passat 6 de març i que es prolongarà fins al 25 de març. Concretament, del 6 al 31 de març, en l’Hall de la Biblioteca Municipal de Bunyol es pot contemplar una preciosa exposició anomenada Mirades, de María Jesús Palacios. Pot veure’s en horari de biblioteca.

Després de les activitats realitzades els dies 7, 8 i 9 de març. El dissabte 11 de març, tindrà lloc la Caminada per la Dona que enguany recorrerà les antigues fàbriques de paper, amb eixida a les 10h des de la Plaça del Poble. La caminada acabarà en la plaça Maestro D.José Domingo (al costat de Correus) on s’inaugurarà el mural que es va fer en honor a les dones papereres. Després de la inauguració s’oferirà un piscolabis.

Ja el divendres 24 de març, a la Sala El Mercat, a les 19h, es representarà la Casa de Bernardo Alba, de Federico García Lorca, dirigida per Jacobo Julio Roger i interpretada per Setaigües Teatre.

L’endemà, el dissabte 25 de març, trobada de dones, amb la projecció de pel·lícula i menjar de germanor en el Bar del Planell. Totes les que desitgen assistir al menjar poden telefonar al 649 364 657. 

Sandra Corachán, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol, reivindica que encara queda molt per fer, que les dones hem de continuar lluitant i amb elles també els homes. “Ha sigut un vertader plaer haver organitzat els actes pel Dia de la Dona en aquests últims anys, i sent un profund orgull perquè Bunyol compte amb el Moviment Democràtic de Dones, ja que sense elles res haguera sigut possible en l’organització i posada en marxa de tots i cadascun dels actes que s’organitzen cada any. A més el nostre municipi sempre s’ha caracteritzat per la lluita per la igualtat. I així seguirà”, va finalitzar l’edil del ram bunyolense. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*