La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol s’unix a la lluita contra la Violència de Gènere

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol i el Castillo de la localitat, compten amb llums domicilis. A això s’unix la campanya difosa per xarxes, la representació de l’obra reivindicativa “Las Peladas” este divendres i el programa de hui dilluns en la ràdio municipal per part del Moviment Democràtic de Dones, que comptarà amb testimonis reals i la regidora d’Igualtat, Tania Carrascosa.

Tania Carrascosa, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Buñol, informa de la campanya que s’ha publicat en xarxes socials, en la que enguany es remarca en la violència de gènere cap a les dones, sobretot les més jóvens, en les xarxes socials, amb este el Consistori s’unix al Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra les dones. L’edil buñolense incidix en que enguany amb motiu de la pandèmia tan sols s’ha llançat un cartell, s’han encés llums domicilis i s’ha posat el llaç morat en la fatxada de l’Ajuntament, i en el Castillo de la localidad”. A això s’afig la campanya que des dels col·legis i l’IES Foia de Bunyol estan duent a terme en la seua programació educativa per a incidir en l’eradicació d’esta alifac des de l’educació. 

El programa de ràdio que cada mes organitza el Moviment Democràtic de Dones de Bunyol en l’emissora municipal estarà dedicat íntegrament a este dia, en el que es comptarà amb la presència de l’edil buñolense, el testimoni de diverses dones que han passat per esta dura situació personal.

A més, la setmana passada ja es va anunciar que este divendres 27 de Novembre, en el Teatre Montecarlo de Buñol es va a representar l’obra de teatre “Las Peladas”. És una obra produïda per Les Anhelades Produccions, i suposa un homenatge a les dones que van ser rapades de cap i celles, passejades despullades pels pobles i obligades a prendre oli de ricí, en el millor dels casos, per ser dones, mares o filles de presumptes rojos.

Tots els que desitgen assistir poden comprar la seua entrada anticipada en Kiosko Desi, Modes Marina, Drogueria La Plaça i Biblioteca Municipal a 10 euros. En taquilla seran a 12 euros. L’aforament del teatre està limitat a 300 persones. Esta obra és un viatge d’anada i tornada entre dos mons paral·lels separats en el temps i units en la memòria. És una mirada tendra a la vellesa i el que comporta quan arriba i no se la veu vindre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*