El prestigiós sommelier neerlandés Edwin Raben, impartirà una exclusiva Masterclass dels vins de la DO València, a Amsterdam

Post també disponible en: Castellano

Després de l’ajornament obligat per les restriccions imposades a Holanda pel COVID-19, Best of Spain Wine Challenge Holanda confirma les seues noves dates. Els dies 2 i 3 de desembre, l’esdeveniment convertirà a Amsterdam en la capital del vi d’Espanya. El prestigiós boteller Edwin Raben, un dels comunicadors més influents de Països Baixos, impartirà una exclusiva Masterclass dels vins de la DO València, a Amsterdam. Davall el títol Revolució autòctona, el tast mostrarà la singularitat i potencial de les varietats locals de raïm d’esta denominació, amb major projecció, com ara Forcallat, Arc, Bonicaire, Verdil o Marseguera, entre altres varietats.

Els salons de l’Hotel Van der Valk, d’Amsterdam seran l’escenari triat per al desenrotllament del seminari, dirigit a un públic professional, i en el que el mencionat reconegut professional, presentarà un total de 12 vins de la DO València. La iniciativa s’emmarca dins del Concurs Best of Spain Wine Països Baixos, que té com a objectiu impulsar la visibilitat dels vins d’Espanya, en els principals mercats internacionals.

Cal recordar que Països Baixos és un mercat de gran importància per als vins adscrits a la DO València. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*