L’Ajuntament de Bunyol continua organitzant tallers creatius per a joves de 12 a 30 anys

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Joventut de Bunyol ha organitzat per als pròxims 3 i 4 de setembre el Taller de Dansa Urbana per a joves de 12 a 30 anys, que forma part del Cicle Crear-Et llançat el mes de maig i que ja ha desenvolupat el taller d’escriptura creativa, còmics, rock, i muntatge audiovisual. 


L’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria de Joventut, organitza un nou taller creatiu per a joves d’entre 12 i 30 anys. En aquesta ocasió està dedicat a la Dansa Urbana, impartit per la professora d’aquesta especialitat de dansa, la buñolense Marisa García. Les places són limitades. Recorden que queden encara cinc places lliures, així que tots els interessats han d’enviar un mail a juventudbunyol@gmail.com o telefonar al 680 566 394. Aquest cicle està organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Buñol, la Diputació de València i l’IVAJ de la Generalitat Valenciana. 
Juan Luis Pallás, regidor de Joventut de Buñol, revela un balanç molt positiu d’aquest cicle creatiu per a joves, en el qual s’han realitzat ja els dedicats a l’escriptura creativa, còmics, iniciació al rock i muntatge audiovisual. En els pròxims mesos s’organitzaran els de Robòtica i Teatre. 
Aquest taller es realitzarà divendres que ve 3 i dissabte 4 de setembre a partir de les 18.30h en la Plaça Layana de Buñol. El primer dia s’impartirà una primera presa de contacte per a concloure el dissabte amb una exhibició del taller per part de les alumnes i la seua professora Marisa García a les 19.15h. Fins al moment el nombre de places està quasi complet, tan sols falten 5, així que s’anima a la participació de tots els joves que estiguen interessats a assistir i descobrir aquesta atractiva especialitat de ball. 
Finalitza l’edil del ram recordant: “la creativitat ens permet eixir de la rutina, ens espenta a eixir de les zones de confort i conformisme, educa a la nostra ment per a comprendre la realitat des de diferents perspectives i facilita la tasca de resoldre problemes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*