La regidoria d’Igualtat de Xest presenta el programa d’actes commemoratius del Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones

Programa de actos conmemorativos del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres.
Programa de actos conmemorativos del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres.

Post també disponible en: Castellano

Programa de actos conmemorativos del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia Contra las Mujeres.
Programa d’actes commemoratius del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones.

Des de principis d’aquesta setmana Xest ja vesteix de morat en senyal de repulsa cap a la violència contra les dones, amb motiu de la commemoració del 25 de novembre.
Des de la regidoria d’Igualtat, a càrrec de Ainoha Albiach, s’han programat diferents activitats i accions de conscienciació social que han arrencat amb el canvi d’il·luminació habitual del campanar de l’Església per uns focus morats que es mantindran encesos fins al 30 de novembre i el muntatge d’una instal·lació artística composta per dotze paraigua morats que decoraran la façana de l’Ajuntament.

El proper dijous, 22 de novembre, es llegirà un manifest contra la violència cap a les dones, a les 12 hores a la plaça Doctor Cajal. Aquest acte comptarà amb la participació d’alumnes i alumnes de l’IES Ricardo Marín, al costat de la seva professora, Yolanda Marco.

Divendres 23, el Centre de Formació de Persones Adultes acollirà una xerrada a càrrec de l’Associació Alanna, en la qual una dona que ha patit maltractament compartirà la seva experiència. Després, es realitzarà una xocolatada benèfica a favor de l’Associació Alanna.

Per tancar la setmana, el dissabte 24 s’han preparats dues activitats vinculades amb l’esport i la música. A les 10 hores, a la sala polivalent de la biblioteca municipal, donarà començament un taller de rap titulat “Igual Rap”, amb el qual es pretén mostrar la música com a eina per al canvi social, concretament en matèria de violència masclista. A la tarda, a les 17 hores, al camp de futbol La Vinya, els jugadors del primer equip de Xest oferiran un partit portant una samarreta morada, com a símbol del seu rebuig cap a la violència contra les dones. Els acompanyaran en la presentació les jugadores de l’equip femení local.

El fermall final d’aquests actes commemoratius tindrà lloc a València, el 25 de novembre a les 12 hores, amb la manifestació contra la violència masclista.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*