El món dels videojocs torna a Bunyol amb la 2a edició de la Video Game Festival a principis de desembre

Regresa a Buñol la 2ª edición de la Video Game Festival a principios de diciembre.
Regresa a Buñol la 2ª edición de la Video Game Festival a principios de diciembre.

Post també disponible en: Castellano

Regresa a Buñol la 2ª edición de la Video Game Festival a principios de diciembre.
Torna a Bunyol la 2a edició de la Video Game Festival a principis de desembre.

Videojocs (Xbox, PS4, PC, Switch), Jocs de ball, escenari, màquines Arcade i Zona Retro completaran un any més un cap de setmana ple de diversió per a tots els públics els propers 1 i 2 de desembre a la Sala El Mercat de Bunyol

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Buñol torna a organitzar el gran esdeveniment de videojocs després de l’èxit de l’edició anterior. Tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre, dissabte 1 i diumenge 2, a la Sala El Mercat de la localitat.

És la 2a edició del Video Game Festival Bunyol. “Durant dos dies tots els aficionats al món dels videojocs d’avui i de sempre tornen a tenir un cap de setmana on poder gaudir en companyia d’aquests jocs, on pares i petits estan convidats”, ha destacat Marta Pérez, regidora de Joventut, qui s’ha mostrat molt il·lusionada amb aquesta segona edició, el que demostra l’èxit rotund que va tenir en 2017 aquest mateix de cap de setmana.

Tornejos de Bola de Drac FighterZ, Just Dance ’18, Fifa 19 i Fortnite, a més dels jocs més actuals del mercat formen part d’aquesta proposta lúdico-esportiva, que pot gaudir dels dos dies, dissabte i diumenge, de 11 a 20h. El lliurament de trofeus d’aquests tornejos es produirà en finalitzar l’últim campionat del dia a l’escenari.

Aquest esdeveniment està organitzat per la regidoria de Joventut del consistori buñolense i la major novetat d’aquesta edició és que la compra de material per a l’organització d’aquest esdeveniment ha estat en empreses i comerços de Bunyol perquè el benefici repercutisca entre els buñolenses. Novament, els nostàlgics dels salons recreatius podran reviure les seves experiències amb les Màquines Arcade.

La regidora de Joventut parla d’aquesta edició del Video Game Festival Bunyol com de “Un esdeveniment que reuneix un any més a aficionats del món dels videojocs de totes les edats, però especialment enfocat per a l’entreteniment dels nostres joves, tot i que convidem a tota la població a jugar i passar-s’ho bé”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*