La regidoria d’Igualtat de Xest presenta el programa d’actes organitzats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona

Post també disponible en: Castellano

El programa d’actes organitzats des de la regidoria d’Igualtat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona a Xest s’obre avui, 2 de març, a les 17:30 hores amb la xerrada “Rejoveniment i prevenció de taques”, oferta per l’associació de Mestresses de Casa.

Els actes continuaran el 6 de març amb l’activitat “Cadires que parlen de dona”, a càrrec de l’associació d’alumnes i alumnes de el Centre de Formació de Persones Adultes, programada pel 6 de març a les 11 hores; i amb el tradicional dinar de germanor, que tindrà lloc aquest mateix dia en el Sindicat Agrícola.

Dissabte, 7 de març, la plaça de l’Ermita acollirà l’espectacle de dansa urbana sobre talons “anònimes” i el diumenge, 8 de març, conclouran els actes amb una masterclass a càrrec de l’associació local ChesteFit, a les 11 hores a la plaça II República; i amb la projecció de la pel·lícula L’escàndol, a les 19 hores al teatre Liceu. A més, l’Ajuntament també ha preparat la sortida d’un autobús des de Xest per a aquelles persones que vulguin participar en la manifestació convocada a València.

Paral·lelament, durant tota aquesta setmana, es durà a terme una acció per a la visibilització de dones que la Història ha deixat oblidades, a través de la iniciativa “Dones invisibles”, que consistirà en el repartiment de targetes en els comerços locals.

Programa

Dilluns, març 2, 2020
Xerrada de les Ames de Casa: “Rejoveniment i prevenció de taques”
Avinguda Castella, nombre 20 · 17:30 hores
Divendres, març 6, 2020
Cadires que parlen de dona
A càrrec de l’associació d’alumnes i alumnes de el Centre de Formació de Persones Adultes de Xest
Saló de jubilat · 11 hores

Dinar de germanor
Sindicat Agrícola · 14:30 hores
Preu de menú: 12 euros
 
Dissabte, març 7, 2020
Dansa urbana amb talons “anònimes”
Plaça de l’Ermita · 12 hores
 
Diumenge, març 8
Masterclass a càrrec de ChesteFit
Plaça II República · 11:00 hores

Sortida de l’autobús per assistir a la manifestació de València
Parada davant de la plaça II República · 16:30 hores

Projecció de la pel·lícula “L’escàndol”
Teatre Liceu · 19 hores

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*